Kartoffelpandekager af daggamle kartofler!

Kartoffelpandekager af daggamle kartofler!

Kartoffelpandekager der smager fantastisk!

Hvis du er træt af kartoffelmadder og biksemad, kan du sagtens få en fest ud af  de gamle kartofler alligevel.

Til vores festivitas fik vi 20 små kartoffelpandekager, hvor vi brugte følgende ingredienser:

 

Ingredienser:

0,5 kg – kartofler (daggamle eller friske)

5 stk. – hele æg

1 dl – fløde

100 g – parmesan

salt og peber

 

Tilbehør:

2 stk. – rødløg

250 g – cremefraiche 18% (helst cremefraiche 38%)

200 g – kaviar

1 bdt. – dild

Tilberedning:

  1. Tag de daggamle kartofler og riv dem groft.
  2. Bland det sammen med æg, parmesanost, salt og peber samt fløden.
  3. Stil panden på medium varme og brug smør eller olie til at steget kartoffelpandekagerne med.
  4. Brug pergament til at lægge kartoffelpandekagerne på.

 

Tips!

  1. Du kan både bruge nye og gamle kartofler. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge af tilbehør. Men jeg anbefaler, at I ikke bruger for mange ingredienser i kartoffelpandekagerne, så I ikke at overdøver selve kartoffelsmagen.

 

Kartoffelpandekage_3 Kartoffelpandekage Kartoffelpandekage_1 Kartoffelpandekage_2

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kartoffelpandekager af daggamle kartofler!