Brioche brød der smager godt!

Friterede løgringe der er sprøde!

Friterede løgringe du må lave!

Friterede løgringe er noget man kan bruge som enten tilbehør eller som en snack til en fest. Der er ikke noget bedre, end mad der har været nede i den “gyldne gryde”, og på samme tid lavet ordentligt, og jeg har derfor lagt mig ud at lave friterede løgringe. I forbindelse med nogle af de andre blogindlæg, lavede vi hotdogs helt fra bunden, og vi valgte så derfor også at lave friterede løgringe.

Man skal altid regne med, at friterede løgringe er noget, der ikke kun bliver brugt som garniture, men også som snack, så det er derfor vigtigt at lave ekstra. Når du laver de friterede løgringe. Når du laver de friterede løgringe skal man regne med at det sviner en en hel masse og der skal ikke være børn eller små folk tilstede da olien er rigtig varm. Med dette sagt har du her muligheden for at lave de gyldne friterede løgringe selv!

 

Ingredienser:

700 g – løg

400 g – hvedemel

4 stk. – hele æg

1 l – friture olie eller rapsolie

 

Tilberedning:

  1. Skær løgringe ud i ca. en 0,5 cm tykkelse, og prik den inderste del af løgringen ud. (midten på løget er meget bittert og ser ikke særlig pæn ud)
  2. Vend løg i melet en gang og ryst dem godt for mel rester.
  3. Varm frituren op til 180 grader. (du kan tjekke, om olien er ved at være varm nok, ved at tage en træske ned i olien og se om det bobler omkring træet)
  4. Pisk de hele æg godt og grundigt igennem. (dette er ikke med på billedet, da man normalt bare vender dem i mel og fritere dem derfra, men jeg kan godt lide æg)
  5. Tag de panerede løgringe og vend dem i æggemassen og herefter vend dem en sidste gang i melet.
  6. Friter løgringene til de er brune og gyldne.
  7. Læg dem på fedtsugende papir og krydder dem med salt eller andet  efter ønske.

 

Tips!

  1. Olien vil blive varmere og varmere. Man skal derfor være varsom på, hvor lang tid man giver løgringene, senere i friteringen.
  2. Man kan også lave en dej af øl, mel, salt, sukker og æg, som en panering.

Firteret løgringe

Løg, æg og hvedemel Skåret løgringe i hvedemel Firteret løgringe

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brioche brød der smager godt!