Et besøg på Restaurant Llama

Et smut til Sydamerika via restaurant Llama

Min søster fyldte for nyligt 30 år, og det fejrede vi, med et perfekt match af hele det latinamerikanske køkken. Sådan følte vi det lige fra første bid af vores Arepas til desserten med tonkabønner. Det var en helt eminent aften med helt fantastisk mad, betjening og ikke mindst selskab. Jeg synes, Restaurant Llama har formået at skabe en helt vildt hyggelig og afstressende stemning i restauranten, der gør at man slapper af og nyder hele oplevelsen. Vi fik også nogle helt fantastiske drinks, hvor der bestemt ikke var sparet på sprutten eller kærligeheden til drinken!

Vi tog alle fire deres tasting menu, hvor man får en smule af alle retter. Men hvis man hellere selv vil være herre over sin menu, så kan man vælge mellem en masse fantastiske retter i et priseleje, der ligger mellem 65 kr. til 225 kr., hvilket, jeg mener, er rigtig billigt. Jeg synes, alle der elsker mad, fortjener at komme et smut på Restaurant Llama. Normalt har jeg ikke selv været så imponeret af latinamerikansk mad, men Llama satte en ny standard for mig! Hvis du føler dig mere i smørrebrødshjørnet, så prøv at se vores besøg på Aamanns 1921!

 

Første ret: Arepas med cheddar & avocado-vinaigrette

Restaurant Llama

Anden ret: Taco med gris, grillet ananas & avocadosalsa

Restaurant Llama

Tredje ret: Grillet okse på spyd med ingefær & hvidløg

Restaurant Llama

Fjerde ret: Ceviche af helleflynder med pico de gallo & kokos leche de tigre

Restaurant Llama

Femte ret: Yellowfin tun med passionsfrugt ponzu, aji amarillo & avocado puré

Restaurant Llama

Sjette ret: Grillet ribeye fra Uruguay med frisk tomatsalsa

Restaurant Llama

Syvende ret: Grønkål, créme fraiche, queso fresco & chili

Restaurant Llama

Ottende og sidste ret: Is på tonkabønner med agave, “sopapilla” & rom cookie

Restaurant Llama

Alt i alt

Dette var en gave til min søster, men det endte med at blive en gave til hele bordet. Vi var alle helt vilde med de små fantastiske retter, der beskrev det Latinamerikanske køkken helt perfekt. Og når maden er nævnt, så synes jeg også lige, jeg vil komme ind på den smukke indretning og super søde betjening, vi fik. Det er en helt vildt smuk indgang, der møder en ved ankomsten, og der er en super hyggelig stemning i hele restauranten. Betjening er meget rar, nærværende og opmærksom, der var intet, der manglede ved vores bord. Så hvis du søger et sted at spise i København eller er tæt på Kgs. Nytorv, så smut forbi Restaurant Llama.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *