Kom til Street Food Festival i København

Street Food Festival ved søerne!

 

Street Food Festival blev afholdt d. 11 – 13 august ved søerne i København. Hvor hele området blev omdannet til et trailer-mekka. Madvogne fra hele det danske land er samlet, for at gøre det Københavnske folkfærd glade med mad og kærlighed. Det er andet år jeg deltager i dette arrangement og det er ikke sidste gang. På denne festival kan du få lige fra pulled pork hotdogs til fish and chips. Hvis du er glad for mad og gerne vil opleve noget andet i det københavnske byliv, så er Street Food Festival CPH en sikker vinder. Jeg vil dog sige, at jeg blev lidt skuffet over, at man ikke kunne få lobster roll i år! Street Food Festival er ikke kun i København, så mist ikke modet. Arrangementer bliver også afholdt i Århus, dog ugen før i år. Der går godt nok et år før arrangementet bliver afholdt igen, men jeg synes allerede, du skal holde dig opdateret på festivalens Facebookside!

Der var rigtig mange ting, man kunne vælge mellem. Så mine venner og jeg gik hele turen, for at udvælge hvad vi ville have, og så gav vi os i krig med at spise!

 

Street food festivalStreet food festivalStreet food festivalStreet food festivalStreet food festivalStreet food festivalStreet food festivalStreet food festival

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *