Bite Me by Singleton og restaurant Roxie

Kan du lide whisky og lækker mad?

Reklame

Dette er en reklame for  Singleton whisky og restaurant Roxie, hvor du får info og masser af billedemateriale af et vildt fedt event, som dig og dine venner, familier og andre kan deltage i!

Nu har Singleton sammen med Restaurant Roxie nemlig taget skridtet videre og lancerer i august pop up-restauranten Bite Me by Singleton. Her forsøger retterne at udfordre gæsterne og bliver samtidig serveret i miniature størrelser. Mere info om billetsalg længere nede!

De skriver selv:

“De fleste af os kan huske en episode fra vores barndom, hvor vi kiggede skeptisk på en ret eller råvare, der var blevet placeret på tallerkenen foran os. Når man så endelig vovede sig til at smage på sagerne kunne det gå to veje. Enten endte det i fiasko med en sammen snøret mund og et desperat ønske om vand. Eller også åbnede der sig en helt ny smags verden. Lige præcis den tanke er grundlaget for Singletons nye pop up-restaurant, Bite Me by Singleton, der 8. august åbner dørene for nysgerrige, sociale og selvfølgelig madglade danskere, der kan komme forbi til et kulinarisk bombardement af små delikate bidder. Målet er at pirre, udfordre og åbne nye døre ind til smagens verden for gæster. Alt vil blive serveret i små anretninger eller bidder, om man vil, og når aftenen slutter, har gæsterne været igennem seks retter. Hver bid er i princippet tænkt som en fuld ret, når man ser på, hvordan den smagsmæssigt er sammensat.”

Lyder Bite Me by Singleton ikke bare fedt?

Læs med her, hvordan de forvandler din aften til en fed tur med mad og whisky! Du kommer til at læse lidt om, hvad Singleton whisky er, og hvilke drinks og mad du kan får på selve aften.

Hvordan får jeg billet?

Bite Me by Singleton løber af stablen den 8. august mellem kl. 18.00 -20.00 på restaurant Roxie. Adressen er Bremerholm 6, København. Det vil kun være et begrænset antal pladser, men du kan bestille plads på www.roxie.dk. Prisen er 300 kr. hvilket er SUPER BILLIGT for seks små retter ledsaget af fire cocktails, der er lavet specielt til maden. Du kan købe billetter <HER>

Om Singleton

Singleton of Dufftown 12 Year Old adskiller sig fra den klassiske Speyside-stil ved at have en sødere smag. Dufftown Distilleriet ligger i hjertet af Speyside-regionen og har over 120 års erfaring med at producere et af landets bedste single malt whiskyer. Fadene, som whiskyen bliver lagret i, er omhyggeligt udvalgt af Craig Wilson, og de skaber den helt rigtige balancen i smagen mellem blødhed, duften af frisk frugt, honning og vanilje.

Drink Responsibly

Om Roxie

Roxie har rødderne solidt plantet i Kadeaus madunivers og trækker på en masse erfaring herfra. Men Roxie er alligevel sin egen. Restauranten er uformel og moderne, hvor velsmagende mad i hyggelige omgivelser og gæstens velvære er i centrum. Her kan man både nyde en hel aften over mange retter, men også bare stikke næsen forbi til lidt hurtigt mad eller cocktails og snacks i baren.

1. En velkomst på terassen

Her får du From Dufftown With Love der slår benene væk under dig! Det er en drink med en 12 års Singleton som er infuseret med løvstikke, hyldeblomst og tilsmagt med Crement de Jura.

Til drinken får du serveret to snacks, der lyder som følgende:

– Gillardeau østers med grønne jordbær og ærter

– Nye danske kartofler, løvstikke og skovmærker

Bite me by singleton Bite me by singleton Bite me by singleton

2. Første bølge

Her får du serveret en ekstrem god drink, hvis du spørg mig! Deres svar på en Whisky Sour hedder Spotty Youth, der er en 12 års Singleton whisky med stikkelsbær og urteolie.

Til drinken får du serveret tre bidder, der lyder som følgende:

– Graved and og porrer emulsion

– Fjordrejer, gærcreme og urteolie

– Papadums og røget aubergine

Bite me by singleton Bite me by singleton Bite me by singleton

3. Ego-servering

– Hånddykkede norske kammuslinger, spæde romainsalater og sauce med løgblomster

Bite me by singleton

4. Anden bølge

Den tredje drink på aften er The Trossachs som er en 12 års Singelton, hvor der er tilsat tyttebærlikør, birkelikør og friske tyttebær. Enorm frisk og lækker drink!

Til drinken får du serveret tre bidde, der lyder som følgende:

– Havgus-vaffel, modnet okse og syltede trompetsvampe

– Grillede svinenakke “nordi-cue og solbærblad

– Saltet makrel, ponzu og glaskål

Bite me by singleton Bite me by singleton Bite me by singleton Bite me by singleton

5. Den søde

Den sidste og fjerde drink på aften er en 12 års Singleton med citron, klitrose/jordbær-sirup og kærnemælksvalle. En virkelig let og super lækker drink, der virkelig passer til de små dessertbidder!

Til drinken får du serveret to bidder, der lyder som følgende:

– Danske jordbær, hybenrose fra Bornholm og geleret fløde

– Rabarbertærte, kagecreme og skovmærke

Bite me by singleton

Bedømmelse

En virkelig hyggelig aften, hvor maden og drinksene er helt i top. Det er en 26 år gammel køkkenchef, der står og laver lækker mad, og han gør det imponerende godt! Jeg vil klart anbefale (især til den pris), at du tager et smut forbi restaurant Roxie og prøver de pragtfulde Singleton drinks og de lækre små retter!

Andre ligende events Smagsløgene har været til:

SE OGSÅ: Zacapa inviterede på solo dining

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *